Elke supporter heeft een stem.

Verkiezingen

De Anhangersraod heeft een belangrijke stem bij de Graafschap. Waarom? De anhangersraod heeft adviesrecht. De directie en de raad van commissarissen erkennen dat, het is bij reglement vastgesteld.Dat is niet niks. Bij elke belangrijke beslissing van de club móet de raod gehoord worden. De adviezen van de raod kunnen niet genegeerd worden. 

De Anhangersraod van nu is de eerste gekozen raad. Elke seizoenkaarthouder van de Graafschap heeft kunnen stemmen op de kandidaat van zijn of haar keuze.

Lees verder

[ Tekst voor 'Welkom' niet beschikbaar ]

zondag 24 juni 2018

Anhangersraod dringt aan op openheid

De Anhangersraod heeft in een gesprek met directeur Hans Martijn Ostendorp zijn zorg uitgesproken over de problemen in de technische staf en de scouting. De Raod heeft erop aangedrongen zo snel mogelijk openheid en transparantie te bieden aan de supporters. Directeur Ostendorp heeft dat toegezegd. Komende week geeft de club een toelichting op de stand van zaken

Lees meer
vrijdag 15 december 2017

Reglement Anhangersraod

De Anhangersraod en de clubleiding en ook de raad van commissarissen van De Graafschap hebben de spelregels over het functioneren van de raod vastgelegd in een reglement. Die afspraken dateren al van vier jaar geleden. Het reglement is openbaar. Klik op Lees verder om te zien hoe dat regelement in elkaar steekt.

Lees meer
dinsdag 16 mei 2017

Ook nog n sponsor gezocht

Ook de sponsoren van de Graafschap zijn vertegenwoordigd in de Anhangersraod. Net als de supporters zijn ze met z'n vieren. Maar er is een vacature . De huidige vertegenwoordigers zijn Bert Wisselink, Bert Ribbers en Eric Heersink. Een vierde wordt gezocht.

Lees meer

[ Tekst voor 'Slogan' niet beschikbaar ]

De RSS kon niet geladen worden.

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Ik wil me ook sterk maken
voor De Graafschap!

Meld mij aan!

Wij willen je in ieder geval bedanken voor de steun aan jouw club!

Wim van de Louw Rene Bot Ferry Nahon

Bekijk alle leden

© 2019 Anhangersraod|Ontwerp & Realisatie:   HomeLedenNieuwsOver onsContact