Elke supporter heeft een stem.

Verkiezingen

De Anhangersraod heeft een belangrijke stem bij de Graafschap. Waarom? De anhangersraod heeft adviesrecht. De directie en de raad van commissarissen erkennen dat, het is bij reglement vastgesteld.Dat is niet niks. Bij elke belangrijke beslissing van de club móet de raod gehoord worden. De adviezen van de raod kunnen niet genegeerd worden. 

De Anhangersraod van nu is de eerste gekozen raad. Elke seizoenkaarthouder van de Graafschap heeft kunnen stemmen op de kandidaat van zijn of haar keuze.

Lees verder

[ Tekst voor 'Welkom' niet beschikbaar ]

dinsdag 15 oktober 2019

Klachten over toiletten

De Anhangersraod krijgt steeds vaker klachten over de matige toiletvoorzieningen in sommige delen van het stadion, vooral de Roodbergen- en Groenendaal-tribune. Dat kwam naar voren tijdens de laatste vergadering van de Raod op 14oktober. De Raod zal de klachten overbrengen naar de clubleiding. Supporters en sponsoren die klachten hebben, kunnen deze doorgeven via info@anhangersraod.nl

Lees meer
dinsdag 15 oktober 2019

Commercieel beleid succesvol

De afdeling commercie van De Graafschap boert goed. Mede door de versterking van Henk Bloemers heeft de club de doelstelling, 3,4 miljoen euro, nu al gehaald. “De raad van commissarissen vond onze ambitie begin van het seizoen al erg aan de hoge kant maar we vonden toch dat we daarvoor moesten gaan”, zei Henk Bloemers op de vergadering van de Anhangersraod maandag 14 oktober. Ter vergelijking: twee jaar geleden in de Eerste Divisie, behaalde Commercie 2,7 miljoen euro.

Lees meer
maandag 8 juli 2019

Spelersbudget 1,6 miljoen

De Graafschap heeft komend seizoen 1,6 miljoen euro beschikbaar als spelersbudget. Dat is iets meer dan 40 procent van het totale personeelsbudget. Ondanks de degradatie is De Graafschap financieel een stuk gezonder dan drie jaar geleden, het jaar waarin de club eveneens degradeerde. Toen had de club een jaarbegroting van 5,4 miljoen euro, dit jaar ligt die 1,5 miljoen hoger. Tegelijkertijd liggen ook de kosten hoger. Met name de personeelskosten zijn gestegen

Lees meer

[ Tekst voor 'Slogan' niet beschikbaar ]

De RSS kon niet geladen worden.

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Ik wil me ook sterk maken
voor De Graafschap!

Meld mij aan!

Wij willen je in ieder geval bedanken voor de steun aan jouw club!

Wim van de Louw Rene Bot Ferry Nahon

Bekijk alle leden

© 2024 Anhangersraod|Ontwerp & Realisatie:   HomeLedenNieuwsOver onsContact