Anhangersraod

Elke supporter heeft een stem.

Verkiezingen

De Anhangersraod heeft een belangrijke stem bij de Graafschap. Waarom? De anhangersraod heeft adviesrecht. De directie en de raad van commissarissen erkennen dat, het is bij reglement vastgesteld.Dat is niet niks. Bij elke belangrijke beslissing van de club móet de raod gehoord worden. De adviezen van de raod kunnen niet genegeerd worden. 

De Anhangersraod van nu is de eerste gekozen raad. Elke seizoenkaarthouder van de Graafschap heeft kunnen stemmen op de kandidaat van zijn of haar keuze.

Lees verder

[ Tekst voor 'Welkom' niet beschikbaar ]

dinsdag 16 mei 2017

Ook nog n sponsor gezocht

Ook de sponsoren van de Graafschap zijn vertegenwoordigd in de Anhangersraod. Net als de supporters zijn ze met z'n vieren. Maar er is een vacature . De huidige vertegenwoordigers zijn Bert Wisselink, Bert Ribbers en Eric Heersink. Een vierde wordt gezocht.

Lees meer
dinsdag 16 mei 2017

Extra staanplaatsen op Spinnekop?

De Anhangersraod staat positief tegenover het plan van de club om extra staanplaatsen te creëren in vak 17 op de Spinnekop. Dat plan verkeert overigens nog in een pril stadium. Bovendien doen zich problemen voor: de doorgang vanaf de tribune naar de nieuwe kantine is geschrapt, te duur. Die doorgang is belangrijk voor het plan. Ander probleem is dat supporters van vak 17 wellicht niet graag hun zitplaats opgeven. Mogelijk gaat de club een enquete houden onder deze deze supporters

Lees meer
dinsdag 16 mei 2017

Gastvrijheid opnieuw onder de loep

Op initiatief van de Anhangersraod komt de commissie Gastvrijheid opnieuw bijeen. Hoewel de komst van de clubstewards veel hebben bijgedragen aan de verbetering van de gastvrijheid op de Vijverberg zijn er hier en daar toch klachten. Er zijn zeker punten die nog beter kunnen. Supporters van diverse tribunes komen woensdag 11 maart bij elkaar om te inventariseren wat beter kan. Als u klachten hebt of ideeën, stuur een mail naar de anhangersraod,

Lees meer

[ Tekst voor 'Slogan' niet beschikbaar ]

De RSS kon niet geladen worden.

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Ik wil me ook sterk maken
voor De Graafschap!

Meld mij aan!

Wij willen je in ieder geval bedanken voor de steun aan jouw club!

Wim van de Louw Rene Bot Ferry Nahon

Bekijk alle leden

© 2017 Anhangersraod|Ontwerp & Realisatie:   HomeLedenNieuwsContact