Anhangersraod

Elke supporter heeft een stem.

Verkiezingen

De Anhangersraod heeft een belangrijke stem bij de Graafschap. Waarom? De anhangersraod heeft adviesrecht. De directie en de raad van commissarissen erkennen dat, het is bij reglement vastgesteld.Dat is niet niks. Bij elke belangrijke beslissing van de club móet de raod gehoord worden. De adviezen van de raod kunnen niet genegeerd worden. 

De Anhangersraod van nu is de eerste gekozen raad. Elke seizoenkaarthouder van de Graafschap heeft kunnen stemmen op de kandidaat van zijn of haar keuze.

Lees verder

[ Tekst voor 'Welkom' niet beschikbaar ]

dinsdag 16 mei 2017

Ook nog n sponsor gezocht

Ook de sponsoren van de Graafschap zijn vertegenwoordigd in de Anhangersraod. Net als de supporters zijn ze met z'n vieren. Maar er is een vacature . De huidige vertegenwoordigers zijn Bert Wisselink, Bert Ribbers en Eric Heersink. Een vierde wordt gezocht.

Lees meer
dinsdag 16 mei 2017

Extra staanplaatsen op Spinnekop?

De Anhangersraod staat positief tegenover het plan van de club om extra staanplaatsen te creëren in vak 17 op de Spinnekop. Dat plan verkeert overigens nog in een pril stadium. Bovendien doen zich problemen voor: de doorgang vanaf de tribune naar de nieuwe kantine is geschrapt, te duur. Die doorgang is belangrijk voor het plan. Ander probleem is dat supporters van vak 17 wellicht niet graag hun zitplaats opgeven. Mogelijk gaat de club een enquete houden onder deze deze supporters

Lees meer
dinsdag 16 mei 2017

Nieuwe leden Anhangersraod gezocht

Twee leden van het supportersdeel van de Anhangersrsaod hebben te kennen gegeven dat ze na vier jaar willen stoppen. Het zijn niet de minsten, Maarten Hagelstein en Geert-jan Kettelarij. Die laatste heeft vier jaar lang de taak van secretaris op zich genomen. Maarten en Geert-Jan vinden het raadzaam dat er na 4 jaar nieuw bloed komt in de raod. Supporters, in het bezit van een seizoenkaart, die zich willen inzetten voor de club en de supporters kunnen zich opgeven voor een plek in de raod.

Lees meer

[ Tekst voor 'Slogan' niet beschikbaar ]

De RSS kon niet geladen worden.

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Ik wil me ook sterk maken
voor De Graafschap!

Meld mij aan!

Wij willen je in ieder geval bedanken voor de steun aan jouw club!

Wim van de Louw Rene Bot Ferry Nahon

Bekijk alle leden

© 2017 Anhangersraod|Ontwerp & Realisatie:   HomeLedenNieuwsContact