De Anhangersraod

" Voor en door supporters. Dat is het wezenskenmerk van de nieuwe Anhangersraod van De Graafschap.

Vier supporters, vier sponsoren en drie anderen. Die laatste categorie zal worden ingevuld door een erelid, een oud-speler en een van de eigenaren van het stadion. "

Doel

Het voornaamste doel van de huidige anhangersraod is het werken aan een drietal speerpunten.

Speerpunten

Een daarvan is: hoe kunnen we meehelpen om ervoor te zorgen dat de club zo veel mogelijk seizoenkaarten verkoopt.

Hoewel de Anhangersraod zich ten doel stelt het reilen en zeilen binnen de de club kritisch te volgen vinden we met zijn allen wel dat we de club ook moeten steunen.

Want hoe kritisch we met zijn allen ook zijn, we vinden tegelijkertijd dat de Graafschap de mooiste club is. De trots van de club zijn de supporters.

Dat moet zo blijven. Er moet weer spektakel komen op de Vijverberg.

Dat kan niet zonder supporters. Die moeten weer massaal achter het elftal gaan staan. Daar moeten we met zijn allen voor zorgen. We weten niet precies hoe we dat kunnen bewerkstelligen , maar we werken eraan.

Ideeën zijn meer dan welkom.

Speerpunt 2

Een tweede speerpunt is de communicatie. We willen niet een verlengstuk van de club zijn. We vinden wel dat we duidelijkheid moeten verschaffen aan de supporters.

Deze website is in opbouw. Het reglement, de afspraken tussen club en anhangers, zal hier snel gepubliceerd worden. Ook zijn wij druk doende een loketfunctie via onze site te faciliteren.

Advies

In het reglement staat onder meer dat de club bij belangrijke beslissingen altijd en tijdig de anhangersraod moet informeren en om advies moet vragen. Het is niet gezegd dat al onze adviezen per se opgevolgd zullen worden, maar de club heeft wel wat uit te leggen als ons advies genegeerd wordt.

 

Ik wil me ook sterk maken
voor De Graafschap!

Meld mij aan!

Wij willen je in ieder geval bedanken voor de steun aan jouw club!

Wim van de Louw Rene Bot Ferry Nahon

Bekijk alle leden

© 2024 Anhangersraod|Ontwerp & Realisatie:   HomeLedenNieuwsOver onsContact