Dordrecht doet moeilijk

Oplossing gewenst voor Dordt uit

De Anhangersraod wil dat er een oplossing komt voor de supporters die naar Dordrecht willen. Er is veel animo om de wedstrijd vrijdag te bezoeken, maar de kaartverkoop voor auto's is stilgelegd omdat er weinig parkeerplekken zijn.

Deze gang van zaken bevreemdt de raod ten zeerste, Immers, het staat bij vrij vervoer eenieder vrij de wedstrijd te bezoeken op de manier die hij of zij wil. Per auto, vliegdekschip, kameel, bus, trein, het maakt allemaal niet uit. Dan is het dus zeer vreemd om de verkoop stil te leggen omdat er weinig parkeerplekken zijn. Immers, het is niet de zaak van de bezoekende club of de autoriteiten waar wij onze auto parkeren. Het lijkt erop dat Dordrecht is geschrokken van de plotselinge toename van het aantal verkochte kaarten, waardoor de tent alsnog snel wordt dichtgegooid.

De Graafschap zegt alles te doen om het vak vol te krijgen, maar afhankelijk te zijn van medewerking van thuisclub en autoriteiten. Daar vertrouwen we op, maar laat helder zijn dat deze gang van zakenvoor ons onacceptabel is. De Anhangersraod wil de onderste steen boven en doet alles wat in zijn macht ligt om de situatie ten goede te keren.

Dit is een absolute prioriteit van de raod. Anhangers moeten in de gelegenheid worden gesteld hun cluppie te steunen, zonder plotseling opduikende vreemde voorwaarden. Daar staan we voor. 

nieuws archief

Ik wil me ook sterk maken
voor De Graafschap!

Meld mij aan!

Wij willen je in ieder geval bedanken voor de steun aan jouw club!

Wim van de Louw Rene Bot Ferry Nahon

Bekijk alle leden

© 2023 Anhangersraod|Ontwerp & Realisatie:   HomeLedenNieuwsOver onsContact