Anhangersroad enthousiast over Blue White Oldies

brief Anhangersraod over Blue White Oldies

Aan de directie van

Bvo De Graafschap

e.o Matthijs Dam

 

Geachte directie                                            Doetinchem 12 juni

 

De Anhangersraod is aangenaam getroffen door het initiatief van de  Blue White Oldies (BWO)

De raod is van mening dat dit initiatief gekoesterd moet worden. Het stuk van de BWO ademt enthousiasme en een sterke wil om nieuw elan terug te brengen binnen de club.

De anhangersraod vindt dat de inzet van oud-spelers  in belangrijke mate kan bijdragen tot het herwinnen van vertrouwen in de club. Dat vertrouwen bij de eens zo trouwe achterban is op dit moment  op een dieptepunt.

De situatie is zo nijpend dat de club naar de mening van de anhangersraod niet langer kan zonder de inzet van oud-spelers, naast de oud-spelers die al werkzaam zijn bij de club. Ze móeten meer ingezet worden dan nu het geval is.

Onder hen bevinden zich  diverse bekwame en charismatische mannen met een blauw-wit hart die op tal van manieren van waarde kunnen zijn voor de club.

We doen een dringen pleidooi op de club om zo snel mogelijk die inzet te effectueren en niet op de lange baan te schuiven. Het nieuwe seizoen staat voor de deur; haast is geboden. 

Daarbij tekent de raod aan dat  ook huidige spelers veel meer kunnen doe dan nu. Zij moeten ook bereid zijn meer te doen voor de club dan trainen en wedstrijden. Ze moeten net al de oud-spelers ambassadeurs worden van De Graafschap.

 

Met vriendelijke groet

 

Namens de Anhangersraod

 

Wim van de Louw, veurzitter

 

nieuws archief

 

Ik wil me ook sterk maken
voor De Graafschap!

Meld mij aan!

Wij willen je in ieder geval bedanken voor de steun aan jouw club!

Wim van de Louw Rene Bot Ferry Nahon

Bekijk alle leden

© 2023 Anhangersraod|Ontwerp & Realisatie:   HomeLedenNieuwsOver onsContact